OLGUNLAŞMA ENSTİTÜLERİ MÜDÜRLERİ TOPLANTISI İSTANBUL'DA YAPILDI  
OLGUNLAŞMA ENSTİTÜLERİ MÜDÜRLERİ TOPLANTISI İSTANBUL'DA YAPILDI

OLGUNLAŞMA ENSTİTÜLERİ MÜDÜRLERİ TOPLANTISI İSTANBUL'DA YAPILDI

Yenilenme çalışmaları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesindeki proje kapsamında yürütülen olgunlaşma enstitülerinin etkinlik ve üretim kapasitesinin artırılmasına ilişkin faaliyetler devam ediyor.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Sabahattin Dülger ve projenin gönüllü destekçisi, Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in eşi Nebahat Özer, 30 olgunlaşma enstitüsünün müdürü ile bir araya geldi.
 
Beylerbeyi Sabancı Olgunlaşma Enstitüsünde gerçekleştirilen toplantıda olgunlaşma enstitülerinin yaptığı çalışmalar ve projede gelinen durum ele alındı.
 
Anadolu'nun kadim geleneğini dünyaya tanıtmak için çalışan olgunlaşma enstitülerinin hem etkinlikleri hem de sayılarının artırıldığına işaret eden Dülger, enstitülerin aynı zamanda birer AR-GE merkezi olarak da çok başarılı faaliyetler yürüttüğünü ifade etti.
 
Enstitüdeki tüm branş atölyelerini gezerek çalışmalar hakkında öğretmen ve usta öğreticilerden bilgi alan Nebahat Özer, Türkiye'nin her bölgesine yayılmış olan olgunlaşma enstitülerinin Anadolu'nun kültürünü geçmişten günümüze taşımak ve inovatif yaklaşımlarla zenginleştirerek dünyaya açmak için sarf ettikleri büyük çabanın her zaman destekçisi olduğunu belirtti. 
 
Programın ardından Dülger, Nebahat Özer ve enstitü müdürleri, olgunlaşma enstitülerinin markası "Bohça"nın geçtiğimiz günlerde Galataport'ta açılan ikinci mağazasını ziyaret etti.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.