BAKAN ÖZER, TEKNOFEST AZERBAYCAN'DA MEB'İN STANDINI ZİYARET ETTİ  
BAKAN ÖZER, TEKNOFEST AZERBAYCAN'DA MEB'İN STANDINI ZİYARET ETTİ

BAKAN ÖZER, TEKNOFEST AZERBAYCAN'DA MEB'İN STANDINI ZİYARET ETTİ

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Türkiye dışında ilk defa 26-29 Mayıs tarihleri arasında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen TEKNOFEST Azerbaycan'da Milli Eğitim Bakanlığına ait stantları ziyaret etti.

Türkiye'nin en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olan TEKNOFEST, Türkiye dışında ilk defa Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştiriliyor.
 
29 Mayıs tarihine kadar sürecek TEKNOFEST Azerbaycan'a katılmak üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Azerbaycan'a giden Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yapılan ödül töreninin ardından Millî Eğitim Bakanlığına ait stantları ziyaret etti.
 
Ziyarette Bakan Özer'e eşi Nebahat Özer, Din Öğretimi Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül, Destek Hizmetleri Genel Müdürü Levent Özil ile diğer genel müdürlük temsilcileri de eşlik etti. 
 
Azerbaycan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde; MEB Mesleki ve Teknik Eğitim, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri, Destek Hizmetleri ve Din Öğretimi genel müdürlüklerinin projeleri hakkında bilgi alan Bakan Özer, TEKNOFEST Azerbaycan'a katılım gösteren takımları tebrik etti.
 
Milli Eğitim Bakanlığını temsilen festivale katılan öğrencilere başarılar dileyen Bakan Özer, "Geleceğimizin teknolojik gelişmelerle şekilleneceğini biliyor, Bakanlık olarak da bu gelişmelere böylesi organizasyonlarda öğrencilerimizin elde ettiği başarılarla ayak uydurduğumuzu en iyi şekilde gösteriyoruz." ifadelerini kullandı.
 
Millî Eğitim Bakanlığı standı Azerbaycanlı vatandaşlar ve öğrenciler tarafından da büyük bir ilgi gördü.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.